Naviger op
Log på

​Tidligere årsmøder

Her kan du læse om de tidligere årsmøder vi har afholdt. Du kan finde program mm. 

 
Årsmøde 2021
På årsmødet var der mulighed for at høre om udviklingen og status på vejman.dk samt møde og udveksle erfaringer med andre brugere af vejman.dk fra kommuner og Vejdirektoratet.
 
På årsmødet var der ekstra fokus på kommunernes erfaringer, og mange fik styrket fagligheden og deres netværk.


På årsmødet kunne deltagerne som deltage i en række workkshops og denne gang som noget nyt også om uheld i vejman.dk.
 
 
På årsmødet kunne deltagerne som noget nyt bl.a. deltage i en række workshops. Om både tilladelser og grundsystemet.
 
 
På årsmødet kunne deltagerne bl.a. høre om fremtiden for vejman.dk, en ny mobilvenlig version og meget andet.
 
 

​Årsmøde 2015
Deltagerne kunne høre om bredt favnende emner som; den nye vejlov, letbaner, standardisering og v-ref., råden over vej og meget andet​.
 
Deltagerne kunne blandt andet høre om; uheldsmodulet, Bølge 3, Rutemodulet, Stræknificering af Mastra-trafiktal i vejman.dk, Synliggørelse af kommunal vejvedligeholdelsestilstand​.
 
Programmet dækkede de forskellige grene af vejman.dk, både den daglige brug og de nye tiltag, som er på vej, samt andre relaterede emner som fx Adresseprogrammet og Vintertjenesten.
 
På Årsmøde 2012 kunne deltagerne få konkrete eksempler på anvendelsen af referencesystemet og belægningsoptimering, høre om brugen af kortmodulet og erfaringer med tilladelser.
 
Årets program skilte sig ud i forhold til tidligere ved at indeholde flere fagspecifikke indlæg og indlæg om nye muligheder.
 
Årets program indeholdt status på de eksisterende vejman.dk aktiviteter og introduktion til nye tiltag. Som noget helt nyt blev et af dagens faglige indlæg afholdt af to kommuner.
 
Fokus i år var på anvendelsen af vejman.dk, og den dialogprægede form, i både indlæg og workshops, var i centrum. I år var der 7 faglige indlæg og 4 workshops.
 
I år var der 9 faglige indlæg og 3 workshops, som deltagerne kunne vælge imellem i tre parallelle indlægsrunder.
 
​​
Oprettet
02-08-2016.
Senest opdateret
29-10-2021.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.