Naviger op
Log på

Vejman.dk årsmøde 2018 

D. 2. oktober deltog 176 personer fra kommuner og Vejdirektoratet på vejman.dk årmødet 2018 Nyborg Strand i Nyborg.
 
På årsmødet var der mulighed for at høre om udviklingen og status på vejman.dk samt møde og udveksle erfaringer med andre brugere af vejman.dk fra kommuner og Vejdirektoratet. Dagen var som de tidligere år sammensat af forskellige indlæg og workshops samt en udstilling, hvor deltagerne kunne spørge ind til de enkelte produkter.
 
Som noget nyt var der også en workshop for brugere af uheldsmodulet i vejman.dk.
 
Omtrent halvdelen af deltagerne valgte at svare på det udsendte evalueringsskema. Evalueringerne viser, at der var stor tilfredshed med de enkelte indlæg på årsmødet. Den viste også, at de fleste mener, det er vigtigt at blive inddraget via de annoncerede workshops, og at det også er vigtigt, at der er god tid på dem.
 
I udstillingen var der en række forskellige stande. I evalueringen gives der udtryk for, at det var en fin udstilling med tid til gode samtaler om emnerne. Dog ville mange gerne haft endnu bedre tid til at prøve den nye eftersyns app i praksis.
 
Som tidligere er der forskel på, hvad deltagerne ønsker i forhold til, hvor årsmødet skal holdes. Der er vil snarest blive besluttet både et sted og en dato, og det vil blive meldt ud snarest.
 
Tak for opbakningen til årsmødet fra både indlægsholdere, deltagere og udstillere.

Oprettet
03-10-2018.
Senest opdateret
22-01-2019.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.