Log på

​vejman.dk årsmøde 2015 

Torsdag d. 8. oktober blev der afhold vejman.dk årsmøde på Hotel Nyborg Strand. Vi havde igen i år en god dag med mange interesserede besøgende. Vi var i alt 183 fordelt på kommuner, havne og Vejdirektoratet.  
Dagen startede med morgenmad og udstilling, hvor mange var rundt i de forskellige stande og spørge ind til de enkelte emner.  Herefter blev der, i plenum, budt velkommen til dagens faglige program af Eric thor Straten.
 

Alle indlæg var godt besøgt

Dagen var sammensat af 12 sessioner, som alle var godt besøgt med spørgelystne brugere. Deltagerne kunne høre om bredt favnende emner som; den nye vejlov, letbaner, standardisering og v-ref., råden over vej og meget andet, samt få en introduktion til vejman.dk og referencesystemet. Som noget nyt bestod tre af sessionerne af to korte 10 minutters indlæg, som bl.a. omhandlede WMS/WFS, kvadratnet, naboret og beskedfunktionen i tilladelsesmodulet.
 
Du kan se årets program her.
 
Præsentationerne fra de forskellige indlæg finder du nederst på siden.
 
Evalueringen af arrangementet blev udsendt umiddelbart efter mødet og de første tilbagemeldinger giver indtryk af brugere der har haft en god dag både med interessante indlæg og masser af netværks-snakke med kolleger fra andre myndigheder.
Deltagerne blev i evalueringen spurgt om det var en god idé at holde korte 10 minutters indlæg og det ser ud til at være noget vi arbejder videre med i 2016.  
 

Afslutning om Fremtiden vejnet

Dagen sluttede i plenum, hvor specialkonsulent i Vejdirektoratet Bo Ekman fortalte om Fremtiden vejnet.
Det var et inspirerende oplæg som gav et indblik i de spændende udfordringer som vejsektoren står over for, bl.a. med selvkørende biler og intelligente veje.
 
Herefter rundede Eric thor Straten dagen af og trak lod om 2 supergavekort til gavekortet.dk, blandt de rigtige quizsvar. De heldige vindere blev: Kirsten Hansen fra Middelfart Kommune og Jakob V. Jensen fra Favrskov Kommune. Tillykke!
 
Evalueringen af mødet blev udsendt elektronisk og vi håber naturligvis på mange tilbagemeldinger, da vi bruger dem i vores planlægning af de fremtidige årsmøder. Vi trækker lod om 2 supergavekort til gavekortet.dk, blandt alle besvarelserne af evalueringen, så skynd dig at få svaret!
 
Tak for den store opbakning og på gensyn næste år, hvor årsmødet afholdes d. 13. oktober 2016 på Trinity Hotel og Konference center i Fredericia.
  
 
Tidspunkt
Emne
 
 
Præsentationer
11:15
- Demonstration af referencesystemet
 
- vejman.dk mobile løsninger

- Korte indlæg: Gravetilladelser beskedfunktion

- Kort indlæg: Kvadratnet
Live demo
 
 
Live demo
 
13:00
- Demonstration af vejman.dk - grundsystem

- Nyheder og planer for tilladerser til råden over vejareal

- Udveksling af data om veje og trafik


- Blue Spot
 Live demo
  
 
 
 
14:15
- Standardisering af administrative oplysninger - herunder stier

- Faggruppe for brugere af uheldsmodulet


- Kort indlæg: Naboret

- Kort indlæg: Baggrundskort
 
- Gravetilladelser - ny vejlov
 
Ingen præsentation
 
 
 
 
 
 
 
Oprettet
15-04-2015.
Senest opdateret
02-03-2017.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.