Log på

​vejman.dk årsmøde 2014

 
Torsdag d. 9. oktober blev der afhold vejman.dk årsmøde på Hotel Nyborg Strand. Vi havde igen i år en god dag med mange interesserede besøgende. Vi var i alt 183 fordelt på kommuner, havne og Vejdirektoratet.  
Dagen startede med morgenmad og udstilling, hvor mange var rundt i de forskellige stande og spørge ind til de enkelte emner.  Herefter blev der, i plenum, budt velkommen til dagens faglige program af afdelingsleder Eric thor Straten. Se Erics præsentation her 
 

Alle indlæg var godt besøgt

Der var igen i 2014, 12 faglige indlæg, som alle var godt besøgt med spørgelystne brugere. Deltagerne kunne høre om bredt favnende emner som; uheldsmodulet, Bølge 3, Rutemodulet, Stræknificering af Mastra-trafiktal i vejman.dk, Synliggørelse af kommunal vejvedligeholdelsestil-stand og meget andet.
 
Flere gav i evalueringen udtryk for at der i alle tre sessioner var mere end ét indlæg de gerne ville høre og derfor måtte prioritere. Præsentationerne fra indlæg og workshops vil blive lagt her på siden i uge 42. 
 
Vi vil i 2015 arbejde med et program hvor nogle af indlæggene gentages, så alle har mulighed for at deltage. Derudover vil vi arbejde mod at endnu flere kommunebrugere bliver oplægsholdere, så vi opnår en god sparring om konkret brug og samtidig får fremhævet eksempler på anvendelsen af vejman.dk i hverdagen.
 

Afslutning om Selvbetjeningsløsninger i vejsektoren

Dagen sluttede i plenum, hvor Eric thor Straten og Hans Jørgen Larsen fortalte om Selvbetjenings-løsninger i vejsektoren. Se præsentationen her.
 
Herefter rundede Eric thor Straten dagen af og trak lod om 2 biografbilletter og en Smartbox (”Happy Day”) de rigtige quizsvar. De heldige vindere blev: Louise Leth fra Silkeborg Kommune og Dorte Pedersen fra Aalborg Kommune.

Evalueringen af mødet blev udsendt elektronisk og vi håber naturligvis på mange tilbagemeldinger, da vi bruger dem i vores planlægning af de fremtidige årsmøder. Vi har trukket lod ​om 2 biografbilletter og en Smartbox besvarelserne af evalueringsskemaerne og de heldige vindere blev:  
Birthe Pedersen fra Assens Kommune og Heidi Larsen fra Langeland Kommune
Vinderne har fået direkte besked.  
 
 
Tak for den store opbakning og på gensyn næste år, hvor årsmødet afholdes d. 8. oktober 2015 på Hotel Nyborg Strand
 
 
 
 
 
 Se præsentationerne fra årsmødet 2014 her:
   
 
Tidspunkt
Emne
 
 
Præsentationer
11:15
- Tilladelser - status vedr. Bølge 3

- Rutemodulet

- Offentliggørelse af vejdata for kommunerne

- Belægningsoptimering - ideer til innovation
 
13:00
- Vejarbejder på kort

- Uheldsmodulet
 
- Synliggørelse af kommunal vejvedligeholdelsestilstand


- Stræknificering af Mastra-trafiktal i vejman.dk
Se præsentationen her

Live demostration
  
Se præsentationen her
 
14:15
- Råden over arealer til arrangementer

- Arealer og udstyr for kommuner

 

 

- Hvordan får vi sendt data på arbejde?

- Kortmodulets muligheder

 
 
 
 
 

Oprettet
24-04-2014.
Senest opdateret
02-08-2016.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.