Log på

vejman.dk årsmøde 2011

vejman.dk årsmøde 2011 - udstillingvejman.dk’s årsmøde blev igen afholdt på Hotel Nyborg Strand. Mødet fandt sted d. 13. oktober 2011 og der var rekord mange tilmeldte; 171 personer fra 48 kommuner, 2 havne og Vejdirektoratet.

Netværk og udstilling

Dagen startede traditionen tro med morgenmad og udstilling. I forhold til tidligere år, var der sat mere sammenhængende tid af til at snakke med andre brugere og besøge udstillingen. Dagen igennem var udstillingen godt besøgt og der var godt humør og god stemning.

Som en særlig feature kunne deltagerne se og høre om den bil, som Vejdirektoratet bruger til at foretage stimålinger med. Herudover kunne deltagerne snakke med fagfolk inden for emnerne; vejman.dk generelt, myndighed, målinger, Mastra,
TrafikMan, SAMKOM, Vej-EU og vejregler. vejman.dk årsmøde 2011 - StibilVejdirektoratets to kundekonsulenter havde også en stand, hvor brugerne kunne tage en uformel snak eller høre om Vejdirektoratets forskellige produkter. 
 
Efter morgenmad og udstilling, blev dagens faglige program indledt af afdelingsleder Eric thor Straten, som fortalte om status på planer og udvikling af vejman.dk. Deltagerne blev også opfordret til, dagen igennem, at tænke over fire spørgsmål om vejman.dk’s fremtid. De fire spørgsmål var et oplæg til diskussion i dagens afsluttende indlæg. Se Eric thor Stratens indlæg her.

 

Faglighed og nye muligheder

vejman.dk årsmøde 2011

Årets program skilte sig ud i forhold til tidligere ved at indeholde flere fagspecifikke indlæg og indlæg om nye muligheder. Igen i år var der to kommuner, som deltog i indlæg. Grete Dohn Madsen fra Herning Kommune delte kommunens erfaringer om brugen af FOT-vejmidter og Lone Krogsgaard fra Skanderborg kommune fortalte om SAMKOMS’s projekt om registrering og klassificering af stinettet.
Dagen vekslede som tidligere mellem faglige indlæg og udstilling. Der var i alt ni faglige indlæg og tre workshops som deltagerne kunne vælge imellem i tre parallelle indlægsrunder. Alle indlæg og workshops var godt besøgt og de fleste gav en god debat med deltagerne. Du kan se hele dagens program her. Nederst på siden finder du slides fra de forskellige indlæg. 
 

Visioner for fremtiden

vejman.dk årsmøde 2011 - Plenum

Det faglige program blev afsluttet i plenum, hvor afdelingsleder Eric thor Straten fulgte op på formiddagens opfordring til deltagerne om at tænke over fire spørgsmål, som skal hjælp med til at finde ud af i hvilken retning vi skal arbejde med vejman.dk i fremtiden. Alle deltagere havde dagen igennem haft mulighed for at udfylde et skema med deres ideer og der var i det afsluttende indlæg lagt op til dialog med udgangspunkt i et oplæg fra Eric thor Straten. Alle forslag blev samlet ind og vil blive taget med i planlægningen af det fremtidige arbejde med vejman.dk.

Dagen sluttede vanen tro med at afdelingsleder Eric thor Straten sagde tak for i dag og trak lod om 2 x 2 biografbilletter og 2 x ”Happy Day” fra Smartbox blandt evalueringsskemaerne og de rigtige quizsvar. De heldige vindere blev: Heidi E. Møller, Brøndby Kommune, Ida Soer Johannessen, Vallensbæk Kommune, Henrik Hedelund, Ishøj Kommune og Lone Sørensen fra Vejdirektoratet.

Tillykke til de heldige og på gensyn næste år, hvor årsmødet afholdes d. 11. oktober 2012 på Hotel Nyborg Strand.

  
Links til præsentationer på årsmødet 2011:
 
Tidspunkt
Emne
Præsentationer
11:15
- Nyheder i vejman.dk 2011:

- Tilladelser:


-
FOT-vejmidter som vejgeometri i vejman.dk:  

                                                                                               
- Workshop om tværprofil og belægninger:
13:00
- Nye anvendelser af vejman.dk i Vejdirektoratet:


- Workshop om referencesystemet:

- Registrering af mængder, arealer og udstyr:

 
                                                                                               
- Stier:
14:15
- Gravearbejder – nye standardvilkår:

- Workshop om uheldsdata:

- Cykelstier:


- Opsætninger i belægningsoptimering:
 
Oprettet
13-04-2012.
Senest opdateret
16-08-2016.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.