Log på

vejman.dk årsmøde 2013

 
Torsdag d. 10. oktober blev der afhold vejman.dk årsmøde på Hotel Nyborg Strand. For andet år i træk oplevede vi en stigning i antallet af deltagere og vi var i alt 200 deltagere fra 50 kommuner, 1 havn og Vejdirektoratet.  Lige fra morgenstunden var der godt humør og alle tog en god snak med kolleger og samarbejdspartnere. 
 
Udstillingen var åben fra morgenstunden og mange benyttede muligheden for at stille spørgsmål om de enkelte emner.  Dagens faglige program startede i plenum, hvor afdelingsleder Eric thor Straten gav en status på hvad der var sket i vejman.dk siden sidste år samt planer for 2014. Du kan se Eric thor Stratens indlæg her.

Et bredt program

De faglige indlæg var som tidligere opdelt i tre sessioner med fire indlæg i hver session. Ligesom i 2012 gav flere deltagere udtryk for at der var mange indlæg spændende indlæg og at de derfor måtte vælge nogle fra. Du kan se programmet her. Vi vil i 2014 arbejde på et program, hvor vi eventuelt gentager udvalgte sessioner.
 
Vi havde i 2013 satset på et bredt program som dækkede de forskellige grene af vejman.dk, både den daglige brug og de nye tiltag, som er på vej. Samtidig kunne deltagerene høre om andre relaterede emner som fx Adresseprogrammet v. Morten Lind fra MBBL og Vintertjenesten. Præsentationer fra de enkelte indlæg vil løbende blive lagt her på siden (nederst).
 
Ved alle indlæg og workshop var der god spørgelyst og deltagerne var gode til at komme med konkrete tilbagemeldinger og ønsker til systemet.
 
 
Brugere fra kommuner med på indlæg
 
I indlægget om Registrering af pladser og stier samt i indlægget om Vurdering af større vejes bæreevne havde vi været så heldige at hhv. Aalborg Kommune og Norddjurs Kommune deltog med et oplæg. Det giver en god vinkel på indlægget at tilhørerne får en demonstration af den virkelige daglige brug af det aktuelle emne.
 
Vi vil i 2014 fortsat arbejde med at få endnu flere kommuner med på de faglige indlæg.
 

Det Strategiske Vejnet og afslutning i plenum

Dagen sluttede i plenum, hvor afdelingsleder Josephine Schøller Rasmussen fortalte om status og planer for Det Strategiske Vejnet. Snarest muligt vil du kunne se Josephines præsentation her på siden.
Herefter rundede afdelingsleder Eric thor Straten dagen af og trak lod om 2 biografbilletter og en Smartbox (”Happy Day”) de rigtige quizsvar. De heldige vindere blev: Eva Vesterholm fra Haderslev Kommune og Kifaya Muhouwas fra Solrød Kommune.
 
Evalueringen af mødet blev udsendt elektronisk og vi har trukket lod om to biografbilletter og en Smartbox blandt alle svar. De heldige vindere har fået besked og vi siger endnu engang tilllykke til Anni Phil fra Holbæk Kommune og Ebbe Katborg Madsen fra Ringkøbing Skjern Kommune. 

 
Tak for den store opbakning og på gensyn næste år, hvor årsmødet afholdes d. 9. oktober 2014 på Hotel Nyborg Strand.

 
 

Links til præsentationer på årsmødet 2013:

 
  
Tidspunkt
Emne
 
 
Præsentationer
11:15

- Tilladelser til råden over offentlige arealer

- vejman.dk i praksis


- Det strategiske vejnet: Overblikskortet


- Adresseprogrammet v. MBBL

 
 
13:00

- Workshop om gravetilladelsesudskrifter

- Registrering af pladser/p-pladser og stier

 


- Referencesystemet - konkrete eksempler


- Vintertjeneste

  
14:15

- Det nye trafiksikkerhedsmodul

- Arealer og udstyr (for kommuner)

- Ny vejreferencemodel og standarder for vej- og trafikdata

- Vurdering af større vejes bæreevne


 
 
Se præsentationen her.
 
 
 
 
Oprettet
13-02-2013.
Senest opdateret
02-08-2016.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.