Naviger op
Log på

Hurtig start

vejman.dk servicemeddelelser

Herunder kan du se samlede oversigt over udsendte servicemeddelelser. Du kan filtrere på dato og titel, hvis du leder efter en bestemt meddelelse.
  
  
09-07-2018 13:00Servicearbejde på vejman.dk

Der vil mandag aften blive lavet mindre servicearbejde på vejman.dk. Der kan på den baggrund være ustabil drift i korte perioder.​

09-07-2018 15:00Ny belægningsoptimering

​Onsdag 11 juli er der ny version af belægningsoptimeringens windowsdel klar.
Den nye version hedder 7.3.1.0 og den kan hentes via vejman.dk’s hjemmeside, under belægningsoptimering / Dokumenter og programopdateringer.

05-07-2018 11:00Servicearbejde
Der vil torsdag aften blive lavet mindre servicearbejde på vejman.dk. Der kan på den baggrund være ustabil drift i korte perioder.

26-06-2018 10:00Ustabilitet på systemerne

​vejman.dk er ramt af ustabilitet grundet et nedbrud i vores serverrum i nat. Vi arbejder på at løse problemet.

06-06-2018 15:10Nye ansøgninger kommer ikke frem til vejman.dk

​Ansøgninger til vejman.dk-tilladelser står i kø. Vi arbejder på at finde ud af, hvad det er som blokerer.06-06-2018 15:50Ansøgningner til vejman.dk kommer nu frem

​Ansøgningner til vejman.dk kommer nu frem igen, men køen er lang så det kan godt tage lidt tid før alle sageren er indlæst i vejman.dk

(Det er primært Rådighdsansøgningner til statsveje, der er ramt)

29-05-2018 12:00Driftforstyrrelse onsdag den 6. juni 2018

​Onsdag den 6. juni gennemføres en vejman.dk release. Dette betyder, at vejman.dk vil være utilgængelig i tidsrummet fra kl. 09.00 til senest kl. 12.00. Resten af dagen vil der kunne forekomme driftsforstyrrelser.

Denne vejman.dk release indeholder ændringer, som er testet i gennem den seneste måned.
Hvis der er spørgsmål eller opstår uforudsete problemer i forbindelse med opdateringen, er man velkommen til at kontakte vejman.dk supporten
24-05-2018 14:00Databehandleraftale for vejman.dk og Vinterman

Grundet den nye databeskyttelsesforordning, der får virkning den 25. maj 2018, har vi i dag fremsendt databehandleraftale til reguleringen af dataansvarlig/databehandler forholdet for brugen af Vejman.dk platformen.

Databehandleraftalen er fremsendt til en af kommunens lokaladministratorer med opfordring til, at sende den videre til rette vedkommende. Hvis I mod forventning ikke har modtaget databehandleraftalen, bedes I skrive til mph@vd.dk som vil sørge for at I får et eksemplar tilsendt.

30-04-2018 12:30Problem på CVF og enkelte lag i vejman.dk

 ​Vi har desværre et teknisk problem med at vise Vejstistatus på CVF og enkelte lag (fx. Trafik) i vejman.dk,. Vi arbejder på at løse problemet og regner med det er løst i dag.

16-04-2018 08:35Eventuel strejke/lockout i Vejdirektoratet
Eventuel strejke/lockout i Vejdirektoratet
 
Centralorganisationernes Fællesudvalg har varslet strejke for dele af de statsansatte, herunder Vejdirektoratet. Staten har tillige varslet lockout for størstedelen af alle statsansatte. Forhandlingerne om en overenskomst foregår dog stadig i Forligsinstitutionen.
Såfremt strejke/lockout bliver en realitet, vil Vejdirektoratet ikke have mulighed for at varetage sine interesser som aftalepart. Dette medfører beklageligvis, at adgang til support, rådgivning m.v. på vejman.dk (herunder Tilladelser) vil være begrænset eller slet ikke tilgængelig. Ligeledes kan Vejdirektoratet ikke garantere for tilgængeligheden af vejman.dk i en evt. strejke/lockout periode.
Det skal på denne baggrund meddeles, at Vejdirektoratet som leverandør af vejman.dk har ret til tidsfristforlængelse som følge af, at Vejdirektoratet udsættes for strejke/lockout, da der er tale om forhold, Vejdirektoratet ikke er herre over. Dette har som konsekvens, at brugere af vejman.dk ikke har krav på erstatning eller godtgørelse fra Vejdirektoratet i forbindelse med eventuel nedetid.
Jeg vil opfordre brugerne af vejman.dk til at holde sig underrettet om situationen i forbindelse med strejke/lockout på Vejdirektoratets hjemmeside samt servicemeddelser på vejman.dks hjemmeside. I kan med fordel abonnere på vores servicemeddeleser via http://www.vejman.dk
Fra vejman.dk teamets side vil vi forsøge at begrænse gener, der vil opstå i forbindelse med strejke/lockout mest muligt og håber på gensidig forståelse i denne situation.
Peter Holst Herzberg
Afdelingsleder, IT-udvikling, Vejdirektoratet
1 - 10Næste
Oprettet
28-10-2016.
Senest opdateret
20-04-2018.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.