Naviger op
Log på
Hurtigere arbejdsgange ved uheld

 

Den seneste vejman.dk release har budt på to væsentlige forbedringer for uheldsarbejde, der giver hurtigere resultater i arbejdet med uheld.

 

Forslag til ændring af personskadeuheld kan nu udføres af stedfæster
Førhen skulle stedfæstere af personskadeuheld ved rettelser sende en mail til nogle få personer hos Vejdirektoratet, der kunne foretage ændringerne.
                                
Denne proces er blevet simplificeret og dermed langt hurtigere, idet alle stedfæstere nu selv kan komme med forslag til direkte ændringer af personskadeuheldet:
 
Uheld Ændringer til personskadeuheld-1-1.jpg
 
”Nu skal stedfæsterne ikke bruge tid på at forklare os, hvad de vil have ændret ved de enkelte uheld med skærmdumps og forklaringer i en mail. Det er blevet meget hurtigere for dem at rette fejl direkte som de finder, og det går nu mere simpelt og direkte igennem til os. Det er både hos os og hos kommunerne, der spares tid. Muligheden for at rette personskadeuheldene direkte har været efterlyst i lang tid, ” fortæller Hans-Arne Lauridsen fra Vejdirektoratet, der indtil nu har været én af de få personer hos Vejdirektoratet, der kunne foretage rettelserne. Hans-Arne har også kun hørt om stor glæde ude hos kommunerne for den nye løsning.
 
Afgrænsning af uheld direkte på kort
Når uheldene er blevet stedfæstet på kort, har der også været ønske om, at kunne udtrække uheldene ved at afgrænse et givent uheldsområde.
 
Listevisningen er nu blevet udbygget med denne funktion, og det er nu muligt at tegne en polygon på et kort, og få oplysninger om de uheld ud, som har et koordinatsæt indenfor polygonen. Det giver en hurtigere arbejdsgang, i det man ikke behøver skrive vejnummer eller kilometrering.  
 
Uheld-Listevisning polygon_1_2.jpg
Man kan nøjes med at afgrænse området og med nogle få oplysninger om periode og f.eks. uheldsart ses hurtigt et resultat af uheldene.
 

 Nyhedsbrev

 

Oprettet
12-12-2016.
Senest opdateret
12-12-2016.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.